drehi.com Very top
Left corner Начало | Навигатор | Моя Акаунт | Чанта   Right corner
Menu bottom
В момента 180 посетители разглеждат и 1 пазарува. ВХОД >>
Shopping Bag
Чантата ви е празна.
For Men
For Women
Search Products
Изберете тип:
Изберете марка:
Изберете категория:
Search
Multiple Currencies
Изберете желана валута:
Exchange
Въпроси и отговори

До кои държави се извършват доставки?

Ние изпращаме по целия свят без всякакви ограничения.

Какви начини на плащане приемате?

Приемаме всички кредитни карти (VISA, Mastercard, American Express, Diners Club, Discover, JCB) издадени от български и други банки. Възможни са също така и плащания на вашата поръчка чрез PayPal. За клиентите ни в България предлагаме и възможност за плащане при доставка на поръчката. По време на създаване на вашата поръчка системата ще ви предложи да изберете начин на плащане.

Колко време е необходимо за доставка?

Ние изпълняваме поръчките Ви до 24 часа от получаване на плащането. Времето за доставка зависи от избрания от Вас метод за доставка. Моля погледнете в списъка с предлаганите от нас начини на доставка.

Защо не мога да поръчам някои артикули?

Когато някои от артикулите са изчерпани от склада системата не допуска поръчването им. Вие можете да разгледате тези артикули без да имате възможност да ги поръчате. Препоръчваме Ви да проверявате периодично артикулите от които се интересувате тъй като е възможно междувременно да са доставени в склада ни.

Желаният от мен размер/цвят липсва, имате ли го?

Ако не виждате желания от вас размер или цвят това означава, че в момента не разполагаме с него. Моля, не поръчвайте с молба за подмяна! Това няма как да стане, тъй като обявеното в сайта е съобразено с наличното в склада. Когато даден артикул се изчерпи това моментално се отразява и в Drehi.com.

Току що направих поръчка, но бих желал да я коригирам.

След като поръчката е направена, тя не може да бъде редактирана. Въпреки това ако желаете да промените поръчката (например да промените количеството или вида на поръчаните артикули, метода или начина на доставка, или да въведете промоционален код) трябва да откажете поръчката и да пуснете нова. Отмяната на поръчката е безплатно и не Ви задължава по никакъв начин.

Как мога да използвам промоционален код?

Ако притежавате промоционален код Ви се дава възможност да го въведете в страницата за потвърждаване на поръчката. Ако кода е валиден системата ще го приеме и използва за добавяне на промоцията към поръчката.

Гарантирана ли е сигурността при съставяне на поръчка?

Да, сесията на браузъра Ви е защитена чрез SSL криптиране. Всички лични данни, които изпращате по интернет, включително номера на кредитни карти или друга важна информация се криптира заради Вашата сигурност. В момента на поръчката, до данните за същата достъп имате само Вие и КМС груп. В момента на въвеждане на номера на кредитната карта или Клиентския номер КМС груп няма достъп до тази информация. Тя се обменя само между Вас и независимата система за разплащане.

Мога ли да върна обратно закупена стока?

С грижа за защита на нашите клиенти и поради естеството на продаваната стока не приемаме връщане на закупена стока. Изключение се прави само в случаите на погрешно изпратена от нас стока като същата трябва да е в първоначалния си вид (оригинална опаковка, наличие и цялост на всички етикети и без индикации, че стоката е била употребявана).

Какво представляват клиентските точки?

Клиентските точки са бонус точки, които получава всеки наш клиент при извършване на покупка. Всяка клиентска точка се равнява на един лев от крайната фактура. Например ако направите поръчка на стойност 24.50 лева ще получите 24 клиентски точки. Можете да използвате натрупаните точки по всяко време за заплащане на бъдещи поръчки.

Как да ползвам точките си?

Когато направите поръчка на финалната стъпка системата ще ви предложи да използвате вашите точки с което ще получите отстъпка от крайната цена за плащане или ще платите изцяло поръчката си ако наличните точки са достатъчни.

 

Всички права запазени © 2004-2008 Drehi.com.
Начало | Вход | Регистрация | Връзка с нас | За Комисионери | Форуми
Поверителност | Въпроси | Доставка и Рекламация | Размери | Публикации

Много и новия приятели само в priateli.net
Priateli.net
Българският моден портал
Fashion.bg